Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Afwerking

Bij OBA Bouwmat bv hebben we een breed assortiment aan afwerkingsproducten voor binnen en buiten. Voor binnen hebben we onder andere producten van Knauf, gipsplaten en Fermacell gipsvezelplaten. Daarnaast bieden we pleisters aan zoals MP75 en UP321. Onze pleisters zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een strakke en egale afwerking van uw muren en plafonds.
Voor buiten werken we met Cantillana en Knauf, de beste crepi die er op de markt te vinden is. Onze profielen zijn gemaakt van Aluzinc en PVC en zijn van hoge kwaliteit. Deze profielen worden gebruikt voor de afwerking van de gevel en zorgen voor een duurzame en strakke afwerking.
Onze medewerkers zijn zeer deskundig en hebben jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij kunnen u daarom uitstekend adviseren over de beste afwerkingsproducten voor uw specifieke behoeften. In onze showroom laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien en geven wij u advies op maat.
Kortom, bij OBA Bouwmat bv vindt u hoogwaardige afwerkingsproducten voor binnen en buiten. Wij werken met de beste merken en bieden profielen gemaakt van Aluzinc en PVC. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.