Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Cement, Mortel en Granulaten

Bij OBA Bouwmat bv hebben we een uitgebreid assortiment aan cement, mortel, snelbeton, blokkenlijm, chape en nog veel meer. Of u nu werkt aan een grote bouwproject of een kleinere klus thuis, wij hebben alles wat u nodig heeft voor ruwbouw.
Ons assortiment omvat verschillende soorten cement, mortel en granulaten voor verschillende toepassingen. Of u nu een basisfundering legt of muren en vloeren bouwt, wij hebben de juiste materialen voor uw project. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om veilig en efficiënt te werken.
We hebben een grote voorraad aan cement, mortel en granulaten beschikbaar in onze magazijnen, zodat we snel aan uw vraag kunnen voldoen. Onze expertise en kennis van de bouwsector stellen ons in staat om u te adviseren bij het kiezen van de juiste materialen voor uw project.
Bij OBA Bouwmat bv streven we ernaar om u te voorzien van de beste producten en service, zodat u efficiënt en succesvol kunt werken. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste materialen en om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.