Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Werkkledij & PBM

Welkom bij Oba Bouwmat, dé nieuwe bouwhandel van Gent! Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bouwprojecten, van materialen en gereedschap tot werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment werkkledij van topmerken zoals Cerva en Bläklader. Onze werkkledij is van hoge kwaliteit en biedt de beste bescherming voor elke klus. Of u nu op zoek bent naar stevige werkbroeken, veiligheidsschoenen, werkjassen of helmen, bij Oba Bouwmat vindt u het allemaal.
Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om veilig en comfortabel te kunnen werken. Daarom bieden wij u niet alleen de beste producten, maar ook een uitstekende service.
Kom langs in onze winkel van maar liefst 6.000m² en ontdek ons uitgebreide assortiment werkkledij en PBM. Wij garanderen u dat u bij ons zult slagen voor al uw bouwbenodigdheden. En wie weet gaat u zelfs met meer naar huis dan u oorspronkelijk had gepland. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen bij Oba Bouwmat!