Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Badkamer

Bij Oba Bouwmat vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer. Van badkamermeubelen en tegels tot radiatoren, ketels, douchebakken en badkuipen, wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit voor uw badkamer.
Onze badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en materialen. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte meubels voor uw badkamer. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze aan badkamertegels, in verschillende kleuren, maten en patronen, waarmee u uw badkamer een stijlvolle uitstraling kunt geven.

Om uw badkamer goed te verwarmen, bieden wij verschillende soorten radiatoren aan, van klassieke designradiatoren tot moderne elektrische radiatoren. Onze radiatoren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen perfect bij uw badkamerontwerp.

Voor de installatie van uw badkamer hebben wij een breed scala aan ketels beschikbaar, die energiezuinig en betrouwbaar zijn. Daarnaast bieden wij ook douchebakken en badkuipen aan in verschillende maten en stijlen, zodat u altijd de perfecte optie kunt vinden voor uw badkamer.

Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment aan badkamerproducten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij Oba Bouwmat vindt u gegarandeerd alles wat u nodig heeft voor uw badkamer!