Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Snelbouw

Bij OBA Bouwmat bv hebben we alles wat u nodig heeft voor snelbouw. Of u nu keramische snelbouwstenen, Ytong cellenbetonblokken of kimblokken nodig heeft, wij hebben het allemaal in ons assortiment.
Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om snel en efficiënt te werken. Onze keramische snelbouwstenen hebben een hoge druksterkte en zijn bestand tegen vorst en vocht, terwijl onze Ytong cellenbetonblokken uitstekend isolerend vermogen hebben. Onze kimblokken zijn ideaal voor het waterdicht maken van muren.
Wij hebben een grote voorraad aan snelbouwstenen en blokken beschikbaar in onze magazijnen, zodat we snel aan uw vraag kunnen voldoen. Onze expertise en kennis van de bouwindustrie stellen ons in staat om u te adviseren bij het kiezen van de juiste materialen voor uw project.
Bij OBA Bouwmat bv streven we ernaar om u te voorzien van de beste producten en service. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis in het vak en staan altijd klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Onze snelle service stelt ons in staat om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Kortom, bij OBA Bouwmat bv vindt u alles wat u nodig heeft voor snelbouw. Wij bieden hoogwaardige producten, uitstekende service en kennis in het vak.