Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Tuin & Terras

Bent u op zoek naar de beste materialen en gereedschappen voor uw terras en tuin? Bij Oba Bouwmat vindt u alles wat u nodig heeft! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten voor uw buitenruimte, waaronder terrasplanken, tegels, tuinmeubelen en tuingereedschap.

Onze terrasplanken zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u uw terras helemaal naar wens samenstellen en genieten van een prachtige buitenruimte. Naast terrasplanken hebben wij ook een groot aanbod aan tuintegels, waarmee u uw tuin een mooie en strakke uitstraling kunt geven.

En last but not least hebben wij een uitgebreid assortiment tuingereedschap, waarmee u uw tuin in topconditie kunt houden. Van grasmaaiers en heggenscharen tot snoeischaren en spades, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw tuin te onderhouden.

Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment voor uw terras en tuin. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij Oba Bouwmat vindt u gegarandeerd alles wat u nodig heeft voor uw buitenruimte!