Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Gipsplaten

Welkom bij OBA Bouwmarkt, dé plek voor al uw bouwmaterialen en gereedschappen. Wij zijn trots op ons brede assortiment van hoogwaardige bouwproducten, waaronder gipsplaten van topmerken zoals Gyproc en Knauf.
Gipsplaten zijn een populair bouwmateriaal vanwege hun veelzijdigheid en gemakkelijke installatie. Of u nu een plafond wilt afwerken, muren wilt bekleden of een scheidingswand wilt creëren, gipsplaten zijn de perfecte keuze. Bij OBA Bouwmarkt hebben we een ruime keuze aan gipsplaten in verschillende afmetingen en diktes, zodat u altijd de juiste maat kunt vinden voor uw project.
Naast gipsplaten bieden we ook alle benodigde accessoires en profielen om de installatie te voltooien. Of u nu op zoek bent naar gipsplaatankers, afwerkprofielen of isolatiemateriaal, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw project. En dankzij onze scherpe prijzen en snelle levering kunt u snel aan de slag en uw project binnen de kortste keren afmaken.

Bezoek onze website of kom langs in een van onze vestigingen om ons assortiment gipsplaten en accessoires te ontdekken. Bij OBA Bouwmarkt vindt u altijd de beste bouwmaterialen en gereedschappen om uw klus te klaren.