Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Isolatie

Bij OBA bouwmat kunt u terecht voor isolatieplaten en glaswol voor de isolatie van vloeren, wanden en daken. Onze isolatiematerialen zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan een beter milieu. Bovendien kunt u bij ons terecht voor advies over de verschillende premies die beschikbaar zijn voor isolatie. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie.
Wij bieden isolatieplaten en glaswol van diverse merken, waaronder Knauf, Recticel en Rockwool. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste isolatiemateriaal voor uw project. Onze isolatiematerialen zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer efficiënt en zorgen voor een betere isolatie van uw woning of gebouw.
Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste prijzen voor isolatiematerialen. Vraag gerust een offerte aan en wij zorgen ervoor dat u een scherpe prijs ontvangt. Wij bieden bovendien een snelle en betrouwbare levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw isolatieproject.
Kortom, bij OBA Bouwmat kunt u terecht voor hoogwaardige isolatieplaten en glaswol voor de isolatie van vloeren, wanden en daken. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende isolatieoplossingen en premies. Vraag gerust een offerte aan en profiteer van de beste prijzen en snelle levering.