Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Sanitair

Bij OBA Bouwmat zijn we trots om u een uitgebreide selectie sanitaire hulpstukken en buizen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar Begetube sanitaire hulpstukken of koperen buizen en flexgaz buizen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw sanitaire installatie te realiseren.
Onze Begetube sanitaire hulpstukken zijn van topkwaliteit en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Deze hulpstukken zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw sanitaire installatie goed zal functioneren.
Daarnaast bieden we ook koperen buizen en flexgaz buizen van hoge kwaliteit. Deze buizen zijn duurzaam en bestand tegen corrosie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor sanitaire installaties die lang meegaan. Onze buizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, zodat u precies kunt kiezen wat u nodig heeft voor uw project.
We bieden ook een uitgebreid assortiment perskoppelingsstukken en alles wat u nodig heeft voor uw radiatoren en ketels. Of u nu een nieuwe radiator moet installeren of uw bestaande verwarmingssysteem wilt upgraden, wij hebben de producten en expertise om u te helpen.
Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw project en om al uw vragen te beantwoorden. We bieden ook concurrerende prijzen en snelle levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel klanten ons vertrouwen als hun leverancier van sanitaire hulpstukken en buizen.