Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Gereedschappen

Bij OBA Bouwmat bv verkopen wij een uitgebreid assortiment gereedschappen voor verschillende vakmensen in de bouwsector. Of u nu een metselaar, vloerder, stukadoor, dakdekker of een andere vakman bent, wij hebben de juiste gereedschappen voor u. Daarnaast zijn ook Doe-het-zelvers welkom om bij ons alternatieven te vinden voor professionele gereedschappen.
Wij verkopen enkel gereedschappen van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Enkele van de merken die wij verkopen zijn Makita, Flex, Bosch professionals, Jung en Kaufman. Deze merken hebben een uitstekende reputatie in de bouwsector en bieden een breed scala aan gereedschappen voor verschillende toepassingen.
Ons assortiment omvat onder andere hamers, beitels, slijpmachines, boormachines, zagen en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar handgereedschap of elektrische gereedschappen, wij hebben het allemaal. Onze gereedschappen zijn ontworpen om efficiënt en veilig te werken en zijn geschikt voor zowel grote als kleine projecten.
Onze expertise en kennis van de bouwsector stellen ons in staat om u te adviseren bij het kiezen van de juiste gereedschappen voor uw specifieke project. Bij OBA Bouwmat bv streven we ernaar om u te voorzien van de beste producten en service, zodat u efficiënt en succesvol kunt werken.