Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Hout

Bij OBA bouwmat kunt u terecht voor diverse soorten houtplaten en balken voor de bouw van daken en wanden, waaronder voor houtskeletbouw. Wij bieden een breed assortiment aan houtproducten van hoge kwaliteit, zoals OSB platen, multiplex, underlayment en MDF platen.
Onze houtplaten zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn van verschillende merken, zoals Unilin, Sencys en Kronospan. Wij bieden bovendien verschillende maten en diktes aan, zodat u altijd het juiste materiaal kunt vinden voor uw specifieke project.
Naast houtplaten verkopen wij ook diverse soorten houten balken voor de bouw van daken en wanden. Hierbij kunt u denken aan vuren balken, lariks/douglas balken en geïmpregneerde balken. Onze houten balken zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen.
Bij OBA bouwmat kunt u altijd rekenen op deskundig advies over de verschillende houtproducten en toepassingen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste materiaal voor uw specifieke project. Wij bieden bovendien scherpe prijzen en een snelle levering.
Kortom, bij OBA bouwmat kunt u terecht voor hoogwaardige houtplaten en balken voor de bouw van daken en wanden. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende houtproducten en toepassingen. Vraag gerust een offerte aan en profiteer van de beste prijzen en snelle levering.