Bezoek ons kantoor

Adres Adolf Baeyensstraat 55 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Plaatsing & Onderhoud

Vloerders spelen een cruciale rol bij het plaatsen van tegels en het creëren van een duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloer. Bij OBA Bouwmat zijn de vloerders experts op het gebied van het plaatsen van tegels en bieden zij uitgebreide advisering aan hun klanten.
De medewerkers van OBA Bouwmat hebben jarenlange ervaring in het werken met verschillende soorten tegels en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van tegelplaatsing. Of het nu gaat om keramische tegels, natuursteen of mozaïektegels, zij kunnen hun klanten helpen bij het kiezen van de juiste tegels die passen bij de stijl en de functionaliteit van de ruimte.
De advisering van de medewerkers van OBA Bouwmat gaat verder dan alleen de keuze van de tegels. Zij kunnen hun klanten ook helpen bij het bepalen van de juiste maatvoering, de beste manier om de tegels te leggen en welke materialen en gereedschappen er nodig zijn voor een succesvolle installatie. Zij kunnen hun klanten ook adviseren over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals voegkleuren en randafwerking.
Bij OBA Bouwmat weten zij dat het plaatsen van tegels een investering is die jarenlang meegaat. Daarom streven zij naar de hoogste kwaliteit in hun werk en zorgen zij ervoor dat de tegels op de juiste manier geplaatst worden, zodat ze langdurig mooi blijven en goed blijven functioneren.
Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer, het leggen van een nieuwe vloer in de keuken of het aanleggen van een terras in de tuin, de vloerders van OBA Bouwmat zijn klaar om hun klanten te helpen bij het realiseren van hun droomproject. Door hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van tegelplaatsing en hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice, zijn zij de ideale partner voor elk project waarbij tegels worden geplaatst.